top of page

Wie zijn wij? Wat bieden wij? Waar staan wij voor?

Over het Muzecollectief

OVER HET MUZECOLLECTIEF

Wie zijn wij?
Wij zijn een groep van 30 enthousiaste en professionele muziekdocenten die al jaren met veel plezier samenwerken.
Via onze eigen zelfstandige lespraktijken verzorgen wij muzieklessen en samenspelactiviteiten. Om de onderlinge samenwerking te versterken hebben we ons verenigd in het Muzecollectief. We delen onze passie voor muziek en lesgeven.

Wat bieden wij?
Wij bieden professionele instrumentale en vocale muzieklessen op maat. De mogelijkheden van de leerling staan centraal. Wij maken gebruik van de leslocaties van onze samenwerkingspartner Muzehof Centrum voor de Kunsten. Zo kan er een inspirerende uitwisseling plaatsvinden.
We organiseren regelmatig samenspelactiviteiten en optredens voor onze cursisten, zoals meermalen per jaar een voorspeelavond, een winterconcert en een spectaculaire jaarlijkse eindpresentatie. Diverse ensembles, bands en orkesten zorgen ervoor dat elke leerling, ook de volwassene, kan samenspelen op zijn eigen niveau.

Waar staan wij voor?
Wij staan voor uitstekend instrumentaal/vocaal onderwijs waarin de mogelijkheden en wensen van de leerling centraal staan. Wij willen iedere leerling van elke leeftijd of niveau het plezier in muziek laten ervaren. Wij staan voor muziekles op maat.

bottom of page