top of page

Binnen het Muzecollectief bieden we lessen in pop muziek aan. 

Ook worden er diverse bandcoachinglessen gegeven.

 

Bandnights

Een aantal keer per jaar krijgen de bands de gelegenheid om hun repertoire aan het publiek te laten horen tijdens de Bandnights die georganiseerd worden.

image2.png
image.png
Bands

BANDS

POPBAND Tower City

Wil jij in de popband Tower City spelen?

Volg je instrumentale of zangles en heb je zin in een band te spelen? Dan is deze band wat voor jou. Je bent welkom bij Tower City als je één van de volgende instrumenten speelt: basgitaar, drums, gitaar, toetsen of zang.

 

Wat leer je bij Tower City?

We spelen hedendaagse pop en oude rock nummers. Je leert naar elkaar luisteren en op elkaar reageren en je treedt op. Natuurlijk ga je de vetste hits van nu spelen.

image2.png

Aantal lessen: 30

Lestijd: woensdag 18.00 - 19.00 uur

Lesplaats: Zutphen

Docent(en): Martijn de Jong

Kosten: € 95,00

POPBAND Room 04

De band Room 04 speelt pop/rock liedjes en de deelnemers zijn tussen de 9 en 14 jaar. De basisbezetting, drums, basgitaar, elektrische gitaar, keyboard en zang is bezet. Speel je een blaasinstrument zoals trompet of saxofoon dan ben je van harte welkom om de band te versterken. Wel moet je ongeveer 3 jaar les hebben gehad.

 

De band repeteert wekelijks 60 minuten en heeft een bandleider/coach om de repetities te leiden, aanwijzingen te geven, gigs te regelen. De ingerichte bandruimte heeft een backline, drumstel en zanginstallatie.

 

Repetities zijn op woensdagen

van 19.00 -20.00 uur.

image.png

Aantal lessen: 30

Lestijd: donderdag 19.00-20.00

Lesplaats: Zutphen

Docent(en): Martijn de Jong

Kosten: € 95,00

Muzebigband

Houd jij van swingende muziek en zou je wel met een heel stel blazers samen willen spelen? Begeleid door een combo dat bestaat uit drum, gitaar, basgitaar en piano. Dan is de bigband iets voor jou. 

 

De bigband repeteert wekelijks. Er wordt repertoire opgebouwd om in het seizoen een aantal keer op te treden. In de repetities wordt aandacht besteed aan het spelen van swing muziek. Ook is er ruimte om te improviseren. We spelen verschillende soorten stukken: moderne popsongs in een bigband jasje, maar ook de echte bigband klassiekers!

Niveau en leeftijd:  gemiddeld tot gevorderd, 12 jaar en ouder.

MuzeBigBand%C2%A9PatrickvanGemert_060_ed

Aantal lessen: 30

Lestijd: dinsdag 20.00-21.15

Lesplaats: Zutphen

Docent(en): Frans Rinsma

Kosten: € 95,00

Pop-Docenten

DOCENTEN

bottom of page