top of page
Robbert-Geurts-Muzecollectief_edited.jpg

Robbert Geurts - docent slagwerk

 

Gegevens

Robbert Geurts

0629989753

Stuur een email

 

Leslocatie

Zutphen

 

Informatie over het instrument

Play the drums.....Jazeker, een wens van vele jongeren (en ouderen). Dit populaire instrument is bij een ieder wel bekend en heeft een grote aantrekkingskracht. Het wordt gekenmerkt door de trommels, bekkens en stokken. Voeten, handen alles is in beweging en ritme staat natuurlijk centraal. Onze lessen zijn gericht op spelen spelen spelen (met audio), het ontwikkelen van de benodigde technische skills (lesboeken) en daarnaast het bevorderen van het improviserend vermogen. Deze drie-eenheid, audio- visueel- en improviserend leren, is ingebed in onze methodisch-didactische aanpak, gestoeld op de jarenlange ervaring en onze gediplomeerde expertise. Lees meer over onze drumlessen​.

 

Informatie over docent

Robbert is sinds 2019 afgestudeerd aan het conservatorium te Enschede. Sindsdien is hij werkzaam drummer, docent, en sessiemuzikant. Hij speelt in diverse coverbands, projecten en ‘eigen werk’ bands. Hij is te vinden in theaters, feesttenten, clubs, festivals, bruiloften enz. 
Sinds 2022 is hij werkzaam als drumdocent in Zutphen en Lochem. Je kunt bij hem terecht voor een breed scala aan genres en speelstijlen. 

bottom of page