top of page
Sabine_edited.jpg

Sabine Brachthäuser - docent zang

 

Gegevens

Muzecollectief@sabinebrachthaeuser.nl

06 132 44 888

Www.sabinebrachthaeuser.nl

Leslocatie

Zutphen

 

Informatie over het instrument

Iedereen kan zingen!

Vanaf de geboorte oefen je op je eerste instrument: je eigen stem. Misschien heb je altijd al gezongen. Of zou je dat wel willen, maar komt het er niet van. 

Neem nu de stap om je stem beter te leren kennen. 

 

Zangtechniek

Kun je niet zo hoog als je wilt of word je snel schoor? 

Met de stemtraining EVT® (Estill Voice Training) en andere zangmethodes help ik je bij de ontwikkeling van jouw eigen klank. 

Ook ontspanningstechnieken vanuit yoga en mindfulness komen aan bod. Alles in een veilige sfeer. Je kunt zo veel meer dan je denkt! 

 

Repertoire

We kiezen liedjes uit waarin jij je thuis voelt. Of ik nodig je uit voor een uitstapje naar een andere muziekstijl. We werken aan tekstbegrip en interpretatie. Hoe breng je de emotie over die je bij een liedje voelt? Welk verhaal wil jij vertellen?  

Ik begeleid jou op de piano of je zingt met een meezingversie van de song. 

 

Kom op zangles!

Ik geef les in de stijlen pop, jazz, kleinkunst, nederlandstalig en alles ertussenin. Aan volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar, indvididueel en in groepsverband. 

Informatie over docent

Sinds 2009 geef ik met veel plezier zangles bij het Muzecollectief in Zutphen en in mijn zangpraktijk aan huis in Arnhem. 

Aan de Schumann Akademie, een deeltijd-conservatorium in Utrecht, heb ik de opleiding ‘Docerend Musicus Zang Lichte Muziek’ gevolgd. Met trainingen als EVT® en lichaamsgerichte methodes als Connective Singing® houd ik mij op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van zangtechniek. 

Ik treed regelmatig op met een bigband en met mijn eigen jazzcombo. 

 

Verbinden met muziek - dit is mijn passie als docent en als zangeres.

bottom of page