A-STRIJKERS

Ben je een jonge strijker en/of heb je nog maar kort les: dan zijn de A-Strijkers wat voor jou. Leeftijd: basisschool. Repetities op dinsdagmiddag 16.00-16.45 in de Muzehof.

JEUGDSTRIJKERS

Speel jij viool, altviool, cello of contrabas en heb je al een paar jaar les, en wellicht ook al enige samenspelervaring: kom dan naar de Jeugdstrijkers. Leeftijd: bovenbouw basisschool / onderbouw VO, en enkele jaren les op je instrument.

SYMFONISCH JEUGDORKEST

Ben je tussen de 12 en 21 jaar en bespeel je al een aantal jaar je instrument? Kom dan naar het Symfonisch Jeugdorkest. Dit seizoen zijn er drie mooie projecten. Inschrijving gaat per project. Repetities op de vrijdagavond.

ANTONIO ENSEMBLE

Het Antonio Ensemble is er voor iets gevorderde strijkers van 13 tot 23 jaar. Naast de violen, altviolen, celli en contrabas is er ook ruimte voor enkele harpen.

KLASSIEK GITAARENSEMBLE LOCHEM

Gitaarensemble Lochem (nylonsnarig/klassiek) voor beginners tot medium niveau op de woensdagavond.

Wat is er mooier dan 1 gitaar? Een gitaarensemble!  

CELLOCALYPTICA

Het ensemble met cello’s of andere lage strijkers. Cellocalyptica speelt arrangementen uit muziekperiodes die wel 450 jaar omspannen. Altijd muziek dat origineel voor lage instrumenten is geschreven. Laag is warm en zinderend!Leeftijd en niveau in overleg.

KINDERKOREN ZUTPHEN EN EEFDE

Voor kinderen die graag in een groepje zingen zijn is er een kinderkoor voor de leeftijd van 7 tot 12 jaar op de donderdagmiddag o.l.v. zangdocente Dewi Boddeke.

MUZIEKATELIER

Voor volwassenen die samen muziek willen maken. Maak kamermuziek op je eigen niveau d.m.v. speciaal gemaakte arrangementen. Steeds een blokje van 5 lessen.

POP/ROCK BAND

We spelen met deze band de nieuwste hits en natuurlijk ontbreken ook de oude rocknummers niet!

TOETIEFLOETIE

Het junior fluitensemble van de Muzehof waarin alle fluitleerlingen vanaf het tweede lesjaar kunnen meespelen.

FLAUTISSIMO

Flautissimo is een fonkelnieuw fluitensemble voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar.  Je kunt meedoen als je je B diploma op zak hebt (of een vergelijkbaar speelniveau). We spelen alle stijlen, en gebruiken alle soorten dwarsfluiten van piccolo tot bas! 

FLUITENSEMBLE SYRINX

Deze groep bestaat uit dwarsfluiten, altfluiten, basfluit en piccolo, soms aangevuld met strijkers, piano of harp.