top of page

Agenda

Flyer open lesweek MC 2021 A4.jpg

Muzecollectief - Open lesweek 21 t/m 25 juni

Maak een afspraak voor een gratis proefles!

Mail naar info@muzecollectief.nl

Gebreide Kerstboom Ornamenten

Muzecollectief - Last Christmas!

Bekijk via onderstaande link de uitvoering van Last Christmas door leerlingen van het Muzecollectief.

Poster Open Dag MC 2020 Digitaal.jpg

Open Dag Muzecollectief i.s.m. Muzehof

Open Dag Muzecollectief i.s.m. Muzehof

20 september 2020

11.00-14.00 uur

Met afstand de beste Open Dag op afspraak!

 

Wil jij:

• een muziekinstrument bespelen maar je weet nog niet welke? Verschillende instrumenten proberen?

• of je weet het al wel, maar wilt eerst kennismaken met de docent?

• alles vragen over jouw favoriete instrument?

• weten waar je kunt samenspelen met anderen?

 

Meld je dan aan voor de Open Dag op 20 september in de Muzehof in Zutphen.

 

Aanmelden van te voren

Je proefles is op afspraak i.v.m. corona-maatregelingen. Dus wil je een instrument proberen geef je dan op via de button die vanaf 31 augustus beschikbaar is op www.muzecollectief.nl

Winterconcert_2019©PatrickvanGemert_105.

Terugblik winterconcert 2019

Op 17 december 2019 vond het winterconcert van het Muzecollectief en Muzehof plaats in Gorssel.

Ook dit jaar ging de helft van de opbrengst van de kaartverkoop naar een goed doel. 

Dit keer hebben we Stichting Spoenk uitgekozen. Deze stichting zet zich in voor gezinnen met een gehandicapt en of chronisch ziek kind. Zij willen helpen alle leden van het gezin, ondanks alle beperkingen die het leven met zo'n kind met zich meebrengt, toch te laten participeren in allerlei belangrijke en leuke zaken zoals muziek, sport, uit eten etc...   

Lees er hier meer over: http://www.stichtingspoenk.nl/index.php

Schermafdruk 2019-10-24 08.49.37.png

Fluitdag in de concertzaal te Oosterbeek.

Op zondag 10 november organiseert de Fluithof samen met de Nederlandse Fluit Academie een fluitdag in de concertzaal te Oosterbeek.

Het Neflac ensemble met o.a. Emily Beynon (solo-fluitiste van het Concertgebouworkest) de docenten Remko van der Vegt en Gerdien Romeijn en tientallen fluitleerlingen repeteren de hele dag. Aansluitend is er  om 16.00 een presentatie voor alle belangstellenden.

Voor meer informatie kijk op Fluithof-arnhem.nl en neflac.nl.

Image by israel palacio

Popafdeling Muzecollectief

Binnenkort kunt u op de website van het Muzecollectief een speciale pagina vinden voor de popafdeling. Alle activiteiten en informatie over bandlessen zal hier te vinden zijn.

Image by Marius Masalar

MUZIEKLES WEER GESTART

Iedereen is weer terug van een heerlijke vakantie en vol energie om er weer een super muzikaal schooljaar van te maken! Heb je je ook al ingeschreven voor een leuke cursus bij het Muzecollectief of via onze samenwerkings partner De Muzehof?

Image by Ira Selendripity

Talentenklas audities

In september vinden de jaarlijkse audities voor de Talentenklas van de Muzehof plaats. De Talentenklas is een groep leerlingen die meer talent en motivatie hebben dan de gemiddelde muziekleerling. Ze willen zich bijvoorbeeld voorbereiden op een eventuele vakstudie muziek, maar dat hoeft zeker niet. 

Meld je nu aan als je graag auditie wilt doen!

Facebook

Archief

Het Antonio Ensemble geeft samen met de Apeldoornse Jeugdorkesten 2 zomerconcerten "Van A tot Z". En wel op 14 juni van 19 tot 21 uur in Vrije School Zutphen aan de Dieserstraat 52 te Zutphen en op 15 juni in de theaterzaal Gigant aan de Nieuwstraat 377 te Apeldoorn. De ensembles hebben de afgelopen weken gewerkt aan een gemeenschappelijk project. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.a-jo.nl

In september vinden de jaarlijkse audities voor de Talentenklas van de Muzehof plaats. De Talentenklas is een groep leerlingen die meer talent en motivatie hebben dan de gemiddelde muziekleerling. Ze willen zich bijvoorbeeld voorbereiden op een eventuele vakstudie muziek, maar dat hoeft zeker niet. 

Meld je nu aan als je graag auditie wilt doen!

Open Dag Muzecollectief en Muzehof op 26 mei locatie Zutphen

De Open Dag werd druk bezocht dit jaar! Klik verder voor een impressie van de geslaagde middag.

Elke jaar sluit het Muzecollectief het cursusjaar af met een spetterende eindvoorstelling. Gedurende 3 weken wordt er naar de voorstelling toegewerkt. Het thema eindproject 2019 is: Water! Vanaf 6 mei tot uiterlijk 10 juni kun je je inschrijven voor de projecten.

Klik hier voor het downloaden van de projectkrant. En klik hier om bij het overzicht van projecten te komen. Als je op een project klikt krijg je alle informatie over dat project en het inschrijfformulier voor dat project te zien.

Masterclass piano in het Geelvinck Pianoforte museum

Vrijdag 17 mei wordt er een masterclass gegeven voor jonge pianisten met als thema  Mozart en tijdgenoten.

De masterclass gegeven door Shuann Chai vindt plaats in het Geelvinck Muziek Museum te Zutphen.

Leerlingen kunnen tijdens deze masterclass ervaring opdoen met spelen een pianofortevleugel.

Shuann Chai staat bekend om haar vriendelijke omgang met leerlingen.
Deze masterclass is door Muzecollectief pianodocenten Cathelijne Maat en Emile Engel (Pianoschool Zutphen) in het kader van het Mozart Festival georganiseerd en wordt mede ondersteund door de Muzehof.

Sponsorconcert talentenklas 17-2

Sponsorconcert voor Talentenklas Muziek regio Zutphen, Lochem, Brummen. Talentvolle jongeren, waaronder leerlingen van het Muzecollectief, treden op in Het Koelhuis met muziek in alle stijlen op niveau. Van klassiek tot jazz en van rock tot pop.

Familieconcert 20 februari

Heb je les bij het muzecollectief en maak je graag muziek met andere familieleden? Schrijf je dan snel in voor het familieconcert! Aanmelden vóór 1 februari! Zie https://www.muzehof.nl/agenda/aanmelden-familieconcert

Muzeavonden januari 2019

21 t/m 23 januari zijn er weer Muzeavonden. Elke avond is er in de Muzehof in Zutphen een Muzeavond waar diverse leerlingen van het Muzecollectief van zich laten horen.

Winterconcert 18 december 2018

Op 18 december om 19 uur vindt het jaarlijkse winterconcert weer plaats in de kerk aan de Hoofdstraat van Gorssel! Zoals elk jaar belooft het weer een geweldig muzikaal feest worden.

We zijn trots en blij dat we als presentator van de avond Gerda Havertong mogen aankondigen.

De entree is slechts € 5,00, waarvan de helft naar het goede doel gaat. Dat is dit jaar Stichting Wiesje.

Kaartjes zijn te koop bij de Muzehofbalie, en op de avond zelf bij de kerk. 

Dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 oktober zijn er weer Muzeavonden. Elke avond is er in de Muzehof in Zutphen een Muzeavond waar diverse leerlingen van het Muzecollectief van zich laten horen.

Open Huis Lochem 22/9/18

Probeer eens een muziekinstrument! Of ga zingen! Ontmoet de docenten van het Muzecollectief.

Er zijn optredens van leerlingen en docenten en de splinternieuwe Big Band regio Zutphen/Lochem treedt op.

Het programma kunt u hier downloaden.

Adres Muzehof-locatie Lochem: Het Stadshuus, Markt 3 Lochem
2e verdieping & drumkelder
22 september van 10 tot 16 uur

Doe Mee Week 17-22 september 2018

Komende week is het weer Doe-Mee-Week! Wil je graag kennis maken met een instrument of docent? Wil je eens uitproberen hoe het is om in een band, ensemble of orkest te spelen? Tijdens de Doe-Mee-Week is hier volop gelegenheid voor.

Loop bij de Muzehof binnen voor het programma, of klik hier om vooraf te bekijken welke lessen er open staan om mee te doen.

Vakantie voorbij!

Na een welverdiende vakantie starten de muzieklessen weer. Sommige docenten geven de laatste week van augustus al les, andere roosteren eerst en starten vanaf volgende week.

Het Muzecollectief verwelkomt dit seizoen maar liefst 2 nieuwe docenten....

23 juni 2018: Masterclass Piano

Op zaterdag 23 juni is er vanaf 13 uur een Masterclass piano in de IJsselsalon (IJsselkade 21) te Zutphen. Pianist Frank van de Laar werkt met  pianostudenten van o.a. het Muzecollectief. Om 16:30 uur geeft hij een afsluitend recital met werken van Brahms en Dohnanyi.

Achter de schermen is er al maanden hard gewerkt door de projectcommissie en ensembleleiders om de eindvoorstelling 2018 te bedenken. Het thema is dit jaar: De Kleine Prins.

Open Dag 3 juni 2018

Op 3 juni houdt het Muzecollectief in samenwerking met de Muzehof weer een Open Dag.

Iedereen kan langskomen om te zien, te horen en zelf te proberen!
Zang, muziekinstrument, dans, theater, circus, musicaltheater, popband en samenspel

Op zondag 3 juni staan de deuren van de Muzehof Zutphen open tussen 13 en 16 uur. Daar is van alles te horen en beleven. Wil je graag kennis maken met een instrument of met de docenten? Welkom!
 

27 mei: Lustrumconcert Muzecollectief Lochem

Muzecollectief bestaat al weer 5 jaar en dat vieren we graag met u. Op 27 mei verwelkomen we u graag in het Stadshuus van Lochem voor een spetterend concert. Aanvang 16 uur. Onder het genot van een drankje kunt u kennis maken met de docenten van het collectief, die u graag te woord staan om meer te vertellen over onze lessen en cursussen. Iedereen is van harte welkom! Toegang gratis.

Acteertalent gezocht voor eindvoorstelling!

Houd je van acteren en ben je tussen de 9 en 21 jaar? Dan zijn wij naar jou op zoek voor onze eindvoorstelling "De Kleine Prins". De audities zijn op 6 april. Inschrijven mogelijk tot 23 maart.

Lustrumconcert Muzecollectief groot succes

Het Lustrumconcert was in alle opzichten een groot succes. Op 20 januari stond het docententeam van het Muzecollectief vol passie, plezier en liefde voor het vak op het podium van de Buitensociëteit van de Hanzehof Zutphen. Een betere teambuilding dan samen musiceren bestaat er niet.

Het was een spetterend feest.

Luctrumconcert Muzecollectief

Het Muzecollectief bestaat 5 jaar en viert feest! Iedereen is van harte welkom op het lustrum docentenconcert in de Hanzehof op 20 januari om 15:00 uur. Toegang: vrije gift.

Winterconcert 2017

Op 20 december om 19 uur, geven diverse ensembles van het Muzecollectief i.s.m. ensembles, talentenklas en dansafdeling van de Muzehof weer een schitterend Winterconcert in de Kerk van Gorssel. Ook dit jaar gaat de helft van de opbrengst weer naar een goed doel. Komt allen!

Zondag 3 april 2016, 11.30 uur

Kapel op ’t Rijsselt

Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde

 

Op het programma staan werken voor piano, zang, fluit, klarinet, cello en harp. De musici zijn docenten van het Muzecollectief. 

Please reload

bottom of page