top of page

Muziek door volwassenen

Op 5 juni vond de jaarlijkse volwassen voorspeelavond van het Muzecollectief plaats, en wat was het een avond om niet snel te vergeten! Tijdens deze speciaal georganiseerde avond kregen diverse volwassenen de kans om op te treden en te laten horen wat ze tijdens hun muzieklessen hebben geleerd.


Het doel van deze avond is om volwassen leerlingen, ongeacht of ze net zijn begonnen of al jaren muziekles volgen, een podium te bieden waarop ze hun muzikaliteit kunnen delen. Dit jaar zagen we een prachtige mix van optredens: van een fluitensemble en piano tot strijkers en accordeon. Elk optreden was een unieke uiting van passie en toewijding aan de muziek.


De avond was, zoals de foto's laten zien, een groot succes. Het publiek genoot zichtbaar van de gevarieerde optredens en de ontspannen sfeer. De voorspeelavond bood niet alleen een kans voor de artiesten om hun talenten te tonen, maar ook om elkaar te inspireren en te motiveren.


Het is dan ook geen verrassing dat we nu al uitkijken naar volgend seizoen, wanneer er zeker weer een volwassen voorspeelavond georganiseerd zal worden. We danken iedereen die heeft opgetreden en natuurlijk ook het publiek voor hun enthousiaste aanwezigheid. Tot de volgende keer!


Volwassen voorspeelavond Muzecollectief fluit en piano


Comments


bottom of page