top of page

'Er was eens...'

“Er was eens….”, het thema van het eindproject 2022, zal jong en oud vast aanspreken. We maakten voor jullie een keuze uit ontelbare prachtige sprookjes, om muzikaal te gaan verbeelden met speciaal voor dit project samengestelde ensembles en bands. Iedereen die zingt of een instrument bespeelt mag zich hiervoor inschrijven!


Vanaf 17 juni gaan we drie weken lang (in plaats van de gewone lessen) intensief samen spelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. Er worden acht muziekstukken ingestudeerd die passen bij het thema. Je vindt ze allemaal verderop in dit krantje! We sluiten deze periode af met een matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 9 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof.


Iedereen mag meedoen. Je hoeft niet persé les bij het Muzecollectief te hebben. Kijk wel even goed of het ensemble, band of koor bij jouw niveau en leeftijdscategorie past. En overleg sowieso altijd met je docent voor je je aanmeldt!


Creatief talent Ruben de Waal voorziet de muziek van verrassende videobeelden. Jeugdtheater Zjuust maakt theateracts waarmee we de muzikale acts afwisselen. Beeldend kunstenaar Els Mulder verzorgt een leuke decorworkshop voor alle leeftijden. En van Sheila’s Buikdanscentrum mogen we een bijzondere dansbijdrage verwachten!


Enthousiast geworden? Dan is het nu tijd om je in te schrijven!

Bekijk alle projecten hier.


Komentarze


bottom of page