top of page

Eindvoorstelling 2023


Het Muzecollectief, samen met muzikanten uit de regio Zutphen, Lochem en Gorssel, presenteert dit jaar weer een spectaculaire Eindvoorstelling. Op 1 juli 2023 zullen twee voorstellingen plaatsvinden in de mooie ambiance van de Hanzehof in Zutphen. Onder het thema 'De Groten der Aarde' belooft deze jaarlijkse voorstelling een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel de artiesten als het publiek.

Gedurende de projectweken zullen de leerlingen van het Muzecollectief en de regionale muzikanten intensief repeteren om een adembenemende voorstelling te kunnen neerzetten. Op zaterdag 1 juli zal om 14:00 uur zal de matineevoorstelling plaatsvinden, gevolgd door de avondvoorstelling om 19:00 uur.

Met 'De Groten der Aarde' als thema worden bij elk personage muziekstukken gecombineerd die speciaal voor deze voorstelling zijn gecomponeerd. Daarnaast wordt de muziek soms ondersteund door dansvoorstellingen van de getalenteerde dansers van Balletstudio Rozemarijn. Deze samensmelting van muziek en dans zal de voorstelling een extra dimensie geven.

Binnen deze voorstelling delen muziektheaterstudenten Brecht Hekkema en Jovan Smilda hun eigenzinnige visie op de groten der aarde in verschillende acts. Hun frisse en unieke benadering zorgt voor een verrassende en boeiende kijk op bekende persoonlijkheden. Daarnaast zal creatief talent Ruben de Waal de muziek verrijken met zijn meeslepende videobeelden, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in een visueel spektakel.

Om het geheel compleet te maken, zal beeldend kunstenaar Femmie den Ouden een leuke decorworkshop verzorgen. Hierbij zullen decorstukken worden gecreëerd die een prominente rol spelen op het toneel. Deze decorstukken zullen de voorstelling verder tot leven brengen en het publiek meenemen naar de wereld van 'De Groten der Aarde'.

De Eindvoorstelling van het Muzecollectief en de regionale muzikanten belooft een evenement te worden waar creativiteit, passie en samenwerking samenkomen. Mis deze geweldige ervaring niet en reserveer nu uw kaarten voor 1 juli 2023.

Kaarten voor de Eindvoorstelling zijn verkrijgbaar via de onderstaande links.

Wees er snel bij, want dit is een evenement dat u niet wilt missen!
Comments


bottom of page