top of page

Antonio Ensemble

Wil je spelen in het Antonio Ensemble?

Het Antonio Ensemble is er voor iets gevorderde strijkers van 13 tot 23 jaar. Naast de violen, altviolen, celli en contrabas is er ook ruimte voor enkele harpen

De muziek  van het Antonio Ensemble

De repertoirekeuze is uitdagend voor speler en luisteraar. Zo stond al ‘Bohemian Rapsody’ van Queen op het repertoire, delen uit de vier jaargetijden van onze naamgever Antonio Vivaldi. Maar ook een klassieker als: ‘Eine Kleine Nachtmusik’  van Mozart. Op onze meest recente concerten speelden we o.a. filmmuziek uit “La La Land” en “Pirates of the Caribiën”.

Hoe werkt het Antonio Ensemble?

Het ensemble repeteert ongeveer 25-30 weken per jaar, verdeeld in meerdere projectperiodes en speelt afwisselend met of zonder dirigent. Regelmatig wordt deelgenomen aan concerten en voorstellingen.

Aanmelden via Muzecollectief of via www.jaapvanelst.nl

Het ensemble staat onder leiding van Jaap van Elst, viooldocent van het Muzecollectief. Je kunt je hier direct aanmelden. Repetitietijd: vrijdagavond van 19.00 tot 20.15. Kosten €50,- per projectperiode. (een projectperiode beslaat 8-10 repetities en één of meerdere optredens) Er zijn per seizoen meestal 3 projectperiodes.

bottom of page