note of flowers.jpg

Muziek Atelier

Voor volwassenen die samen muziek willen maken. Maak kamermuziek op je eigen niveau d.m.v. speciaal gemaakte arrangementen. Steeds een blokje van 5 lessen.

Zin om het plezier van samenspelen en een schat aan inspirerende ensemblemuziek te ontdekken op je eigen niveau? Neem dan deel aan het Muziek Atelier. Het Muziek Atelier is er voor alle volwassen muzikanten. De les wordt gegeven door cellist en Muzecollectief-docent Anne Magda de Geus.

De muziek van Muziek Atelier

Ensemblemuziek uit verschillende stijlen en landen passeren de revue. Gezien de heterogene bezetting zijn de arrangementen iedere keer weer een verrassing. Ze worden op maat gemaakt voor de instrumentalisten van het huidige blok.

Hoe werkt het ensemble?

De cursussen worden op verschillende niveaus aangeboden:

Muziek Atelier A: met speelbaar repertoire start maandag 6 januari a.s.

Muziek Atelier B: een heterogeen samenspel voor de gevorderden. Elke cursus wordt, indien de cursisten dat wensen, afgesloten met een presentatie. Startdatum in overleg bij voldoende aanmelding.

De repetities voor A zijn op maandagavond in de Muzehof in Zutphen. Inloop beneden in de hal vanaf 19.00 uur, les van 19.15 tot 20.15 uur in lokaal 0.5.

Lesdata Muziek Atelier A zijn: 20  januari, 27 januari, 10 februari, 17 februari en 

2 maart.

Plaats: Muzehof, Coehoornsingel 1 Zutphen.
Kosten blok 2: € 85,- (incl. 21 % BTW). Je ontvangt € 10,00 korting op een eventueel vervolgblok. Er zijn een aantal blokken per jaar, maar je kunt je ook voor 1 blok inschrijven.

Je kunt je direct aanmelden door een mail te sturen. Vermeld daarin je niveau en samenspel-ervaring, en eventueel van welke docent je les hebt.