top of page
Kom op muziekles bij het Muzecollectief
Volg muziekles in Zutphen en Lochem
Muziekles Zutphen, Muziekles Lochem
Image by Josh Sorenson

Drumles
in Zutphen en Lochem

Leer drummen bij het Muzecollectief!

Leer drummen

Op drumles leer je om je handen en voeten tegelijk maar onafhankelijk van elkaar te bewegen.
Drummen kan best een uitdaging zijn, omdat je als drummer veel tegelijkertijd moet doen. Je bespeelt een drumstel met zowel je handen als je voeten. De bass drum wordt met de voet bediend, terwijl de snare drum en hihat met de handen worden bespeeld.

 

Daarnaast is het als drummer van cruciaal belang om een strak tempo te kunnen handhaven, aangezien je verantwoordelijk bent voor het neerzetten van een solide groove waar de rest van de band op kan bouwen.

Drummen komt in veel verschillende muziekstijlen voor en heeft vaak de kracht om de luisteraar mee te laten bewegen op het ritme. Het ritme van de drums heeft een karakteristieke functie binnen elk muziekgenre.

In de drumles helpen wij je om de juiste coördinatie te vinden en leren we je hoe je jouw favoriete nummers kunt meespelen. Drummen is een geweldige manier om je energie kwijt te kunnen en je creativiteit te uiten.

Leer jouw favoriete grooves spelen bij het Muzecollectief

drumstel voor drumles in zutphen en lochem van het muzecollectief

Tijdens de lessen leer je

Een drummer, de motor van de band

Ontdek de opwinding van drummen terwijl je de vetste ritmes, coolste grooves en de kick van het spelen met je favoriete muziek ervaart. Tijdens de drumlessen leer je verschillende technieken, zoals roffelen en het spelen van blues-, funk-, pop- en rockritmes, evenals het lezen van noten en het samenspelen met anderen.

 

Laat je inspireren door onze gepassioneerde en ervaren docenten, die samen meer dan 40 jaar les- en podiumervaring hebben.

Drumles is toegankelijk voor iedereen, vanaf 6 jaar oud! Als je al ervaring hebt, gaan we graag dieper in op stijlen zoals latin, jazz, metal, fusion en funk, en werken we aan het verbeteren van je improvisatievaardigheden, solo's, fills, techniek (inclusief rudiments), en meer.

Als je droomt van een carrière aan een pop/rockacademie of conservatorium, kunnen we je helpen om een plan op maat te maken en je voor te bereiden op een professionele opleiding.

Speciaal voor volwassenen worden de drumlessen aangepast aan jouw wensen, met lesinhoud, duur en frequentie die op maat worden gemaakt.

Onze docenten
bottom of page