top of page
winterconcert-2018_poster-A5.jpg

Het jaarlijkse Winterconcert nadert! Zet de datum meteen in je agenda: dinsdag 18 december om 19.00. 

 

Zoals elk jaar belooft het weer een geweldig muzikaal feest worden in de mooie kerk aan de Hoofdstraat te Gorssel. Maar liefst 8 Muzehof/Muzecollectief ensembles doen mee, kinderen, jongeren en volwassenen, van heel pril tot vergevorderd. Er zijn heel veel verschillende instrumenten en zang te horen.
Ook de talentenklassen muziek en dans zullen een bijdrage leveren. 

 

We zijn trots en blij dat we als presentator van de avond Gerda Havertong (bekend van Sesamstraat!) mogen aankondigen. En extra leuk: zij gaat ook nog iets voor ons zingen!

Dat mag je natuurlijk niet missen dus kom vooral luisteren! De entree is slechts € 5,00, waarvan de helft naar het goede doel gaat. 

Kaartjes zijn vanaf aanstaande maandag te koop bij de Muzehofbalie, en op de avond zelf aan de zaal. 

 

Gerda heeft ook het goede doel voor dit jaar aangedragen: Stichting Wiesje, een door haarzelf opgerichte stichting die zich inzet voor mensen met dementie in Suriname. Muziek is voor hen heel belangrijk, zowel om zelf te doen als om naar te luisteren.
Het geld wat we hopen bijeen te brengen zal vooral aan muzikale activiteiten voor deze mensen worden besteed. Er is voorafgaand en na afloop gelegenheid extra te doneren, donateur te worden, of een cd met liedjes van Gerda te kopen waarvan de opbrengst ook naar dit mooie doel zal gaan.

bottom of page