Ben je een jonge strijker en/of heb je nog maar kort les: dan zijn de A-Strijkers wat voor jou. Leeftijd: basisschool. Repetities op dinsdagmiddag 16.00-16.45 in de Muzehof

Jeugdstrijkers

Speel jij viool, altviool, cello of contrabas en heb je al een paar jaar les, en wellicht ook al enige samenspelervaring: kom dan naar de Jeugdstrijkers. Leeftijd: bovenbouw basisschool / onderbouw VO, en enkele jaren les op je instrument.

Ben je tussen de 12 en 21 jaar en bespeel je al een aantal jaar je instrument? Kom dan naar het Symfonisch Jeugdorkest. Dit seizoen zijn er drie mooie projecten. Inschrijving gaat per project. Repetities op de vrijdagavond.

Klassiek gitaarensemble Lochem

Gitaarensemble Lochem (nylonsnarig/klassiek) voor beginners tot medium niveau op de woensdagavond.

Wat is er mooier dan 1 gitaar? Een gitaarensemble!  

Het ensemble met cello’s of andere lage strijkers. Cellocalyptica speelt arrangementen uit muziekperiodes die wel 450 jaar omspannen. Altijd muziek dat origineel voor lage instrumenten is geschreven. Laag is warm en zinderend!Leeftijd en niveau in overleg.

Please reload

Voor kinderen die graag in een groepje zingen zijn is er een kinderkoor voor de leeftijd van 7 tot 12 jaar op de donderdagmiddag o.l.v. zangdocente Dewi Boddeke.

Voor volwassenen die samen muziek willen maken. Maak kamermuziek op je eigen niveau d.m.v. speciaal gemaakte arrangementen. Steeds een blokje van 5 lessen.

We spelen met deze band de nieuwste hits en natuurlijk ontbreken ook de oude rocknummers niet!

Het junior fluitensemble van de Muzehof waarin alle fluitleerlingen vanaf het tweede lesjaar kunnen meespelen.

Fluitensemble Syrinx

​Deze groep bestaat uit dwarsfluiten, altfluiten, basfluit en piccolo, soms aangevuld met strijkers, piano of harp. 

Please reload

Copyright © 2013-2019 · All Rights Reserved · Muzecollectief | Muziekles en samenspel in Zutphen, Gorssel en Lochem

Privacy en cookiebeleid Muzecollectief