top of page

Eindvoorstelling 2019 "WATER"

Ook dit jaar organiseert het Muzecollectief in samenwerking met de Muzehof weer de projectweken waarin we met z'n allen toewerken naar een spetterende eindvoorstelling.

 

Vanaf 21 juni gaan we drie weken lang, meestal in plaats van de gewone lessen, intensief samen spelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. We sluiten deze periode af met een matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 13 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof. De generale repetitie is op vrijdag 12 juli.

Dit jaar is het thema van de eindvoorstelling Water! Waar zouden we zijn zonder water? Nergens, waarschijnlijk. Wij mensen én onze planeet bestaan voor een groot deel uit water, en we hebben water broodnodig.
Water is leven! Natuurlijk is water in al zijn verschijningsvormen ook vertegenwoordigd in de muziek. Het is een enorm veelzijdig thema. Daarom wilden we dit jaar onze voorstelling wijden aan dit schijnbaar ‘gewone’, maar eigenlijk zo bijzondere element.  

We gaan varen op zee, we regenen met z’n allen nat, we laten ons meevoeren op rivieren en kanalen, we zwemmen met zeemeerminnen, we verdwalen in de mist en op alle mogelijke manieren dompelen we ons onder in de nattigheid.

Doen jullie mee?

Per project staat aangegeven welke instrumenten er mee kunnen doen en er zijn ook projecten met koor.

Ook als je geen les hebt bij het Muzecolectief, maar wel een instrument bespeelt en graag samen muziek maakt met anderen om samen een geweldige voorstelling neer te zetten ben je welkom om mee te doen!

 

Schrijf je vóór 10 juni in! Informatie over repetitietijden, generale e.d. staan  bij de projecten.

Hoe werkt het?

 

Lees de projectkrant goed door en overleg met je docent en je ouders voor welk(e) project(en) je je gaat aanmelden.

Aanmelden gaat uitsluitend via het inschrijfformulier op www.muzecollectief.nl.
Partijen worden tijdig uitgedeeld en moeten thuis en in de les worden voorbereid.
Alle data en tijden vind je in het krantje en op de website.

Wil je nog iets weten, vraag het je docent of stuur een mail naar: Gerdien Romeijn (projectleider) eindprojectwater2019@gmail.com

Veel plezier gewenst met het uitkiezen van een leuk project!

Data

Repetities en workshops starten vanaf 24 juni (in een enkel geval vrijdag 21 juni). Data en tijden staan bij de projecten vermeld.

Generale repetitie vrijdag 12 juli (de aangegeven tijden zijn aanwezigheids-tijden. De generale van een project overlapt dus nooit met een ander project!).

Twee voorstellingen zaterdag 13 juli 14.00 en 19.00. Generale en voorstellingen zijn in de Theaterzaal van de Hanzehof Zutphen

 

Uitleg niveaus
A is iedereen vanaf beginner (1e, 2e, 3e jaars)
B ben je als je je A diploma hebt (meestal 4e, 5e jaars)
C als je je B diploma hebt (meestal vanaf 6e jaars)
D de meest vergevorderden met C diploma of vergelijkbaar niveau (vanaf 8e jrs)
Geen diploma’s op zak? Overleg met je docent.

 

Inschrijven
Je kunt je tot uiterlijk 10 juni inschrijven uitsluitend via de inschrijfformulieren op www.muzecollectief.nl.

Je mag natuurlijk aan meerdere projecten meedoen! Vul dan voor elk project waaraan je mee wilt doen een apart formulier in.
Je krijgt een bevestigingsmail. Je inschrijvingsformulier wordt naar de betreffende ensembleleider en algehele projectleiding verzonden. Deelname aan alle workshops is gratis.

Heb je geen les bij het Muzecollectief of de Muzehof en zou je toch graag meedoen? Je bent welkom!
 

Kaartjes voorstelling
Toegangsprijs € 10,00, kinderen t/m 11 jaar € 6,00 (incl. gratis downloadlink van de videoregistratie).

Voorverkoop exclusief voor Muzecollectiefleerlingen vanaf 24 juni bij de Muzehofbalie. De algemene verkoop start vanaf 1 juli.

 

Adressen

locaties Zutphen: Muzehof - Coehoornsingel 1 Zutphen / alleen voor repetities 'Barca di Venezia': Marsweg 115-1 Zutphen

locatie Lochem: Stadshuus Markt 3 Lochem
 

Verder belangrijk

Bladmuziek krijg je tijdig via je docent om thuis in te studeren. Neem je eigen lessenaar, voorzien van je naam, mee naar de repetities. Over de kleding en de gang van zaken rondom de voorstelling en de generale krijg je t.z.t. meer informatie van je ensembleleider.

Privacybeleid Muzecollectief

bottom of page