top of page

Workshop Eric Vloeimans en Jörg Brinkmann

Workshop 'Elke speler kan improviseren'

Op vrijdagmiddag 31 maart vindt er een bijzondere workshop plaats in het Stadshuus in Lochem. Trompettist Eric Vloeimans en cellist Jörg Brinkmann delen hun passie voor improvisatie met de deelnemers. De workshop is bedoeld voor muzikanten die een blaas- of strijkinstrument spelen, vanaf 14 jaar met minimaal enkele jaren speelervaring.

Tijdens deze workshop draait alles om improvisatie. Eric en Jörg leren de deelnemers hoe ze hun eigen creativiteit kunnen inzetten om muziek te maken en zich te uiten op hun instrument. "Elke speler kan improviseren", is het thema van de workshop, en dat is ook precies wat Eric en Jörg willen laten zien.


Deze workshop is een samenwerking tussen Bachweken Lochem, Muzecollectief en Muzehof, op initiatief van violist Jaap van Elst.

’s Avonds is er een concert van Eric en Jörg in de naastgelegen Gudulakerk. Je krijgt als deelnemer aan de workshop €5,00 korting op de entreeprijs van het avondconcert!

· vrijdag 31 maart 2023 van 15.00 tot 17.00

· Stadshuus, Molenzaal, Markt 3 Lochem

Kosten: Jeugd: tot 18 jaar: slechts €15,-. Volwassenen: €25,-

Opgave voor de workshop kan hier *

Je wordt doorgestuurd naar de ticketshop van de Bachweken, voor twee leeftijdscategorieën. Daarna kan je ook een ticket kopen voor het concert.


·

Comments


bottom of page