top of page

Ensembleconcert in de Buitensociëteit

Kom naar het Ensembleconcert georganiseerd door Muzehof centrum voor de kunsten in de Hanzehof Buitensociëteit op 21 april om 14:30 uur. Je zult optredens zien van muziekgroepen die oefenen bij Muzehof Zutphen.


Het is altijd hartverwarmend om de jongste artiesten te zien optreden en verrast te worden door de ervaren muzikanten.


Leerlingen van Muzehof en Muzecollectief uit de hele regio zullen optreden, van beginners tot gevorderden, met muziekstijlen variërend van rock en jazz tot klassiek en folk. Ze kunnen niet wachten om na al dat harde werk hun muziek te laten klinken op het podium.


Je zult ensembles zien met muzikanten van alle leeftijden, van 7 tot 70 jaar, zoals strijkers- en fluitgroepen, popbands en de MuzeBigBand. Een nieuwe toevoeging is de WereldMuzeband, waarbij unieke instrumenten zoals de ud, handpan, viool en didgeridoo samenspelen. Speciaal voor dit concert hebben ze twee nummers vol prachtige improvisaties voorbereid. Het wordt een geweldig concert voor jong en oud!


Details Voorjaarsconcert:

  • Datum: Zondag 21 april

  • Tijd: 14:30 uur

  • Locatie: Hanzehof Buitensociëteit, Coehoornsingel 1, Zutphen

  • Kaartjes, inclusief een drankje in de pauze, zijn gratis voor kinderen t/m 12 jaar. Voor personen vanaf 13 jaar kosten ze 10 euro en zijn te koop via de Hanzehof
Comments


bottom of page