Maartje de Faria

Jazz-, Pop-, Gospel-, Country- en Soul

maartjedefaria@gmail.com
0644162114

 

Leslocatie

Lochem

 

Informatie over het instrument

Jouw eigen stemgeluid is puur en uniek. Doordat er lucht langs je stembanden stroomt, komen je stembanden in beweging en ontstaat er een klank. Dat is jouw stem. In de zanglessen kun je ontdekken wat jouw eigen stemgeluid is. Door de juiste technieken toe te passen, zorg je goed voor je stem, ga je er veilig mee om maar ontdek je ook wat je er allemaal mee kan doen. Wist je dat je niet maar één soort stemgeluid hebt? Welke sounds kun je allemaal creëren, hoe hoog kun je zingen, welke muziekstijl vind je tof? Dit zijn allemaal vragen die in de les aan bod komen. Samen maken we een stappenplan aan de hand van jouw doelen.

 

Wil je beter leren zingen en aan de slag gaan met techniek? Wil je zelfverzekerd zijn en weten hoe je emoties koppelt aan het zingen? Wil je eigen nummers schrijven of leren hoe je op een podium moet staan? Het kan allemaal!

 

 

Informatie over docent

Mijn naam is Maartje de Faria. Ik ben woonachtig in Zwolle. Ik ben in 2019 afgestudeerd van het ArtEZ Conservatorium te Zwolle waar ik zang jazz/pop heb gestudeerd. Ik heb ervaring met het zingen van jazz-, pop-, gospel-, country- en soulmuziek. Ik schrijf eigen nummers en zing vaak meerstemmig samen met andere backingvocalisten. Ik geef met plezier les en vind het dan ook enorm belangrijk dat jij als leerling het ook naar je zin hebt. Een goede en veilige sfeer staat bij mijn op nummer één. Jong en oud, beginner of gevorderde, iedereen is welkom. Samen gaan we knallen!

Copyright © 2013-2019 · All Rights Reserved · Muzecollectief | Muziekles en samenspel in Zutphen, Gorssel en Lochem

Privacy en cookiebeleid Muzecollectief