Ivette van Laar.png

Ivette van Laar - zang

 

Gegevens

0 6 5 1 0 8 2 0 3 2

www.klanktuin.nl

Leslocatie

Zutphen

 

Informatie over het instrument

Er is een prachtig instrument dat iedereen altijd bij zich heeft: de stem. Het is een bijzonder instrument, omdat ieder mens uniek is en uniek klinkt.

 

Wil je graag zingen? Wil je ontdekken hoe je stem zich vrij kan ontwikkelen?

Ik begeleid je hier graag bij!

Het ontwikkelen van je eigen stemgeluid, klankgericht en met gezond stemgebruik leren zingen èn je eigen ideeën over de muziek staan centraal in de lessen. Ik werk vanuit de

Je eigen wensen wat zingen betreft zijn belangrijk. We zoeken dan ook samen naar repertoire dat je aanspreekt èn binnen de (groei)mogelijkheden van je stem ligt.

Informatie over docent

20 jaar ervaring. Een lespraktijk vol ontwikkeling.

 

Ivette is veelvuldig werkzaam als uitvoerend zangeres en heeft een bloeiende zelfstandige lespraktijk in Zutphen, waar ze werkt met beginners, gevorderden en beroepsmusici tussen de 6 en 86 jaar. Daarnaast werkt ze graag met collega’s samen om projecten op te zetten zoals cursussen voor basisschoolleerkrachten, koorprojecten en muziekeducatieve projecten voor mensen met dementie.

Sinds september 2019 geeft ze tevens zangles aan de studenten van de Opleiding Docent Muziek aan de Hogeschool Leiden.

 

Ivette studeerde tussen 1996 en 2006 zang (klassiek) aan de conservatoria van Enschede en Arnhem. Hier werd ze gestimuleerd werd haar eigen muzikale weg te zoeken en zich te verdiepen in onbekend, veelal 20ste eeuws repertoire. Door haar werk als zangpedagoge bij Stadsjongenskoor Oldenzaal, besloot ze zich tijdens haar studie ook te specialiseren in de kinderstem. 

Om zichzelf als zangeres en zangpedagoge verder te ontwikkelen, volgde ze tussen 2015 en 2017 de opleiding aan het Lichtenberger Institut in Duitsland.

Voor haar betekent het werken met de Lichtenberger® Methode: een geweldige combinatie van weten èn waarnemen hoe alles fysiologisch werkt en tegelijk een eindeloze hoeveelheid creativiteit kunnen inzetten om haar leerlingen te begeleiden naar meer vrijheid in het klankmaken.

Copyright © 2013-2019 · All Rights Reserved · Muzecollectief | Muziekles en samenspel in Zutphen, Gorssel en Lochem

Privacy en cookiebeleid Muzecollectief