top of page

Eric Vloeimans

Workshopdag 30 oktober 2016

Eric Vloeimans komt naar Zutphen!

Workshopdag 30 oktober 2016 van 9.30 uur tot 15.00 uur.

 

Veel meer als alleen een trompettist:

Bij Eric Vloeimans gaat trompetspelen niet alleen om de trompet maar vooral om de muziek.

En de muziek gaat niet alleen om het spelen van zo moeilijk mogelijke stukken, maar vooral om het vinden van de juiste sfeer en de ultieme klank.

 

Daarom bewerkte hij 10 geweldige eigen stukken zo dat ze speelbaar zijn voor amateurs van verschillend niveau en bracht ze samen in het prachtig uitgegeven boek:

“Horn of Plenty”.

 

Een aantal van de stukken uit Horn of Plenty staan centraal op deze workshopdag van 30 oktober.

 

Deze workshopdag staat open voor alle soorten akoestische instrumenten zoals blaasinstrumenten, hoge en lage strijkers, harpen, accordeon, enz.

Ook kunnen 5-10 pianisten worden geplaatst.

 

Je moet wel enige speelervaring hebben en les hebben of hebben gehad.

Leeftijd van begin middelbare school (of nog iets jonger, mits je al paar jaar les hebt en ook al wat samenspelervaring) t/m volwassen.

Als je twijfelt of je al mee kunt doen, overleg met je docent!

Download flyer:

We beginnen zondag 30 oktober op tijd om 9.30 uur in de Muzehof (het wordt die dag wintertijd dus je kunt zowiezo al een uurtje extra slapen).

In meerdere ensembles gaan we aan het werk, eerst onder leiding van een van de docenten van het Muzecollectief. Elk ensemble werkt aan een ander nummer, en aan het nummer dat we met zijn allen gaan spelen (Fun is the Sun)

 

Om 12.00 uur precies zijn we inmiddels overgestoken naar de Hanzehof en daar gaat Eric Vloeimans aan alle gevormde ensembles een masterclass geven.

Daarna spelen we met alle deelnemers “Fun is the Sun”. “Fun is the Sun”. Bekijk hier het leuke filmpje van dit stuk!

 

We besluiten de dag om 14.15 tot 15.00 uur met een spetterende presentatie van alle die dag gespeelde stukken, met en onder leiding van Eric Vloeimans. Bij die presentatie kunnen je vrienden en familie komen luisteren.

 

Geef je tijdig op zodat wij bij het arrangeren zoveel mogelijk rekening kunnen houden met de deelnemende instrumenten.

 

Deze workshopdag wordt georganiseerd door het “Muzecollectief” in samenwerking met

“Muzehof centrum voor de Kunsten”

Inschrijven Eric Vloeimans

*Ik zorg zelf dat het deelname bedrag voor 21 oktober is bijgeschreven op rekening NL10TRIO0197626300 Tnv Muzecollectief. Onder vermelding van "workshopdag". Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld.

Mocht het niet lukken om je aan te melden via bovenstaand webformulier stuur dan een email met je gegevens naar: info@muzecollectief.nl

bottom of page