top of page

Beste leerling, beste ouders,


Vanaf 24 juni zijn er weer projectweken! Drie weken lang gaan we, in plaats van de gewone lessen, intensief samen spelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. 
We sluiten deze periode af met een matinee èn een avondvoorstelling op zaterdag 13 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof. De generale repetitie is op vrijdag 12 juli.
Dit jaar maken we met zijn allen een voorstelling over ‘Water’.

Waar zouden we zijn zonder water? Nergens, waarschijnlijk. Wij mensen én onze planeet bestaan voor een groot deel uit water, en we hebben water broodnodig.
Water is leven! Natuurlijk is water in al zijn verschijningsvormen ook vertegenwoordigd in de muziek. Het is een enorm veelzijdig thema. Daarom wilden we dit jaar onze voorstelling wijden aan dit schijnbaar ‘gewone’, maar eigenlijk zo bijzondere element.  We gaan varen op zee, we regenen met z’n allen nat, we laten ons meevoeren op rivieren en kanalen, we zwemmen met zeemeerminnen, we verdwalen in de mist en op alle mogelijke manieren dompelen we ons onder in de nattigheid. Doen jullie mee?

Extra’s

Als gastacteurs mogen we dit jaar het jonge muziektheaterduo  Schauhaus verwelkomen. Zij gaan zich met verrassende acts helemaal uitleven in het thema.
Daarnaast zullen enkele getalenteerde muziekleerlingen zich solistisch presenteren.
Ook de dansafdeling van de Muzehof levert een bijdrage.  En dan hebben we óók nog een knutselworkshop, waarbij we van zwerfafval een reuze-zeemonster gaan maken. Verderop lees je er meer over.

Je kunt je tot uiterlijk 10 juni inschrijven.
Je mag natuurlijk aan meerdere projecten meedoen.
Aanmelden gaat uitsluitend via het inschrijfformulier op www.muzecollectief.nl.
Het is dus niet voldoende je bij je eigen docent aan te melden!
Partijen worden tijdig uitgedeeld en moeten thuis en in de les worden voorbereid.

Alle data en tijden vind je helemaal achterin dit krantje.

Ook als je geen les hebt bij het Muzecolectief, maar wel een instrument bespeelt en graag samen muziek maakt met anderen om samen een geweldige voorstelling neer te zetten ben je welkom om mee te doen!

Wil je nog iets weten, vraag het je docent of stuur een mail naar: Gerdien Romeijn (projectleider) eindprojectwater2019@gmail.com

Veel plezier gewenst met het uitkiezen van een leuk project!

water.jpg
bottom of page